Ilmoittautuminen 5.9. Uusi Vallisaari -työpajaan

12.8.2015

Uusi Vallisaari -työpajan 5.9. klo 12-20 järjestävät Helsinki Design Week ja Toimiva kaupunki kumppaneinaan Metsähallituksen Luontopalvelut sekä Helsinki Unescon muotoilukaupunkina. Alla ilmoittautumislomake työpajaan kutsutuille.

Vallisaareen on tulossa muutaman kymmenen hengen joukko arkkitehtuurin, muotoilun, kaupunkikulttuurin, matkailun ja viestinnän ammattilaisia sekä saaressa kesätöissä olleita Helsingin nuorisoasiainkeskuksen kesätyöntekijöitä. Kutsuttujen vieraiden lisäksi Vallisaari-päivä on avoin saaristoluonnosta kiinnostuneille kaupunkilaisille - hakulomakkeen voi täyttää Helsinki Design Weekin sivuilla.

Osallistuminen sisältää venekuljetuksen Helsingin keskustasta, työpajamateriaalit sekä kevyen lounaan ja illallisen. Varauduthan saaripäivään lämpimillä vaatteilla ja ulkoiluun sopivilla kengillä. Lähtö lauantaina 5.9. klo 12.00. Kauppatorilta JT Linesin laiturista nro. 4, joka sijaitsee Kauppahallin lähellä. Paluu samaan laituriin illalla 20.00 mennessä.

Työpajan tuloksia esitellään Helsinki Design Weekin aikana Re-creation –paviljongin Uusi kaupunki -työpajassa ti 8.9., Lisää elämää rannoille -seminaarissa to 10.9. sekä L3 Muotoilumakasiinin lavalla Kaupunki 2050 –paneelissa pe 11.9.

Koska tapahtuma järjestetään sotilasalueella, ilmoittautujien tulee olla Suomen kansalaisia ja ilmoittaa syntymäaikansa. Kiitos!

Sähköposti *

Etunimet *